Inbrottslarm

Företagslarm från Securitas Direct

Oavsett bransch och verksamhet har vi rätt larm och säkerhetslösningar för er. Vi samarbetar med Sveriges största leverantör av företagslarm, Securitas Direct.

Larmcentral

På Securitas Direct´s larmcentral arbetar professionella larmoperatörer dygnet runt, året runt. De är specialiserade på att tolka och verifiera larmorsaker, och kan snabbt avgöra vilken åtgärd som ska sättas in.

Överföring

Vi garanterar säker signalöverföring via GSM/GPRS eller bredband.

Serviceavtal

Genom våra Professional Partners är vi lokala i hela landet, och du har alltid nära till service.

Väktartjänst

I många av våra koncept ingår fria väktarutryckningar.

Har du idag olika leverantörer för ditt företagslarm?

Visst vore det skönt med ett företagslarm där allt var integrerat. En säkerhetslösning där du inte behöver hålla reda på olika leverantörer och avtal, eller ha ansvar för att kommunikationen mellan olika aktörer fungerar. En modern larmleverantör, helt enkelt.

Varje år byter mer än 4 500 företagskunder till Securitas Direct, trots att de redan har ett befintligt larm. De flesta av dem väljer också att komplettera sin säkerhetslösning med en kamera, så att vi kan se vad som händer och ge rätt hjälp i rätt tid.

Kameraövervakning för företag - Observer Direct

Observer Direct – Företagets främsta kameralösning!

HD-kameror som standard men vi har även värmekameror, dolda kameror, och PTZ för att nämna ett par alternativ.

Exempel vid kameror med larmfunktion utomhus: ”Detta är från Securitas Direct, du där i blå tröja och svarta byxor, väktare på väg, lämna omedelbart platsen.”

Smarta tjänster direkt i mobilen

Appen är en tjänst som underlättar din vardag och ger dig ännu bättre kontroll på ditt säkerhetssystem. Har du Observer Direct är appen en viktig del av tjänsten.

Fördelar med Appen

Du som har Observer Direct

Du som har Optimera besöksräknare

Scroll to Top
Kontakta oss
Skicka meddelande
*
*
Mejla